banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garga gençleri fırtına gibi esti..! (6-0)
banner98

Zirve yarışında yoluna emin adımlarla devam eden Mağusa Türk Gücü zorlu Gönyeli deplasmanından 6-‘lık gibi farklı bir skor ile ayrılmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan MTG gençleri takımın golcü ismi Süleyman ile 1-0 öne geçti.

Oyun üstünlüğünü maç boyunca rakibine kaptırmayan MTG gençleri Kaptan Yekta’nın gülü ile skoru 2-0’a taşıdı.

Bulduğu pozisyonlardan yararlanamayan Gönyeli gençleri ilk devrenin bitimine kısa süre kala kalesinde gole engel olamazken Barın MTG adına skoru 3-0’a taşıdı.

İlk yarının son anlarında Süleyman’ın şutu savunmaya çarparak ağlara gitti skor 4-0’a çıktı ve ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci devre şiddetli fırtına ve yağmurun yağdığı karşılaşma zaman zaman hakem tarafından durduruldu ve kaldığı yerden devam etti.

İkinci devre’de Berk ve Osman’ın golü ile farkı 6-0’a çıkaran Mağusa Türk Gücü sahadan farklı galibiyet ile ayrılarak puanını 12’ye çıkararak zirve takibine devam etti.

Haber Ve Foto: Saldıray Güvener

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75