banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garga gençleri emin adımlarla..! (2-1)
banner98

Yeni sezona pas oranı ve mücadele gücü yüksek bir takım kuran Kamil Arifoğlu ve Kemal Okta, takıma kazandırdıkları oyuncular ile yeni sezona ara vermeden hazırlanmaya devam ediyor.

Dün Mormenekşe ile Cemal Balses Stadı’nda karşı karşıya gelen MTG gençleri mücadeleden 2-1 üstün ayrıldı.

Maça hızlı başlayan Mormenekşe gençleri bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Genelde orta saha mücadelesi ile geçen karşılaşmada MTG U21 ilk devrenin son anlarına doğru Emincan’ın golü ile ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci devreye hızlı başlayan Mormenekşe gençleri 58.dakikada Nurettin’in attığı penaltı golü ile skora eşitliği getirdi 1-1.

67.dakikada Barış’ın kaydettiği penaltı golü ile skoru 2-1’e taşıyan Garga gençleri, son anlarda bulduğu birden çok pozisyondan yararlanamazken maçı 2-1’lik skor ile kazanmayı başardı.

Bilindiği üzere MTG gençleri ilk hafta Merit Alsancak Yeşilova gençleri ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Saldıray Güvener

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75