banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garga 1 Kaleci Daha Aldı..! MTG transferde “ŞİMŞEK” gibi..!
banner98

Genç kaleci Ufuk Şimşek yaptığı açıklamada, geçen sezon BAL Lig’i ekiplerinden İstanbul Alibeyköyspor’da oynadığını ve şampiyon olarak Spor Toto 3.Lig’e yükseldiklerini belirtirken, Mağusa Türk Gücü’nden teklif geldiğinde Türkiye defterini tamamen kapattığını ve böyle büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Şampiyon olmak için elinden gelen en iyi performansı sergileyeceğini belirten Ufuk Şimşek, bu formayı kendisine laik gördüğü için Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt’a çok teşekkür ettiğini belirtti.

Küçük Kaymaklı ile transfer masasında 300 Bin Tl karşılığı bu tarnsferi bitirdiği öğrenilen MTG yönetiminin kaleci Yusuf ve Ufuk için kasasından yaklaşık 550 Bin TL çıkarken kaleci Türkkan ile de anlaşamayarak yolları ayırdığı öğrenildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75