banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garava’ya “GAYMAKLI” Galibiyet..!  (1-4)
banner98

Yer: Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler- İsmail Egeli-Cemal Sarı

K.Kaymaklı: Emre, Taner, Dabone, Sena, Boran (46.Dk Bahadır) Berkem (54.Dk Hasan) Barkın, Okafor (75.Dk M.Göçben) Rifat (82.Dk Ahmet) Osita, H.Adal (46.Dk Emre)

Merit Alsancak Yeşilova: İrfan, Emin, Mejdi (65.Dk İlyas) Mustafa (88.Dk Mehmet) Memduh, Mbah, Qinscy (88.Dk Ahmet) Yasin( 65.Dk M.Vardi) Fidelis, B.Osman (82.Dk Alican)

Goller: 29.Dk Berkem (K.Kaymaklı) 4.-13.Dk Qinscy, 35.Dk B.Osman, 89.Dk Mbah (MAY)

4. dakikada Merit Alsancak Yeşiova adına Fidelis’in kullandığı serbest vuruşta defansın arkasında boş pozisyonda Qincsy kafa ile topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

8. dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Rifat’ın ortasında Diabone’nin vuruşu kaleciden döndü defans uzaklaştırdı.

13. dakikada merit Alsancak Yeşiova ilk goldeki gibi Fidelis yine serbest vuruş kullandı defansın arkasında kafa ile topu kale önüne gönderen B.osman’ın pasında Qincsy bir kez daha kafa ile topu filelere göndererek taımı adına skoru 2-0 yaptı.

29. dakikadaki K.Kaymaklı atağında topla buluşan Berkem rakip ceza alanına girerken düzgün bir vuruşla topa ağlara yollayarak skoru 2-1 yaptı.

35. dakikadaki Yeşilova atağında Mbah sol tarafyan ceza alanına girdi son çizgiden geriye çıkardığı topu B.Osman ağlara yollamakta zorlanmadı ve takımını 3-1 öne geçirdi.

45+3. Dakikada sol taraftan Merit Alsancak Yeşilova adına sol taraftan yapılan ortada Yasin ile birlikte topa çıkan kaleci İrfan oldu. Yasin’in vuruşunu kaleci Efe kornere atmayı başardı.

54. dakikada K.Kaymaklı’dan Osita’nın ceza alanı dışından sert vuruşunda kaleci İrfan mükemmel uzandı ve topu kornere attı.

57. dakikada kazanılan serbest vuruşta barkın sert vurdu kaleci İrfan çizgi üzerinden topu bir kez daha kornere atmayı başardı.

78. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Mbah orta alandan aldığı topla rakip ceza alanına kadar gidi, boş pozisyondaki arkadaşına vermek yerine kaleye vuruncatopu farklı şekilde dışarı attı.

89. dakikada fark 3’e çıktı. Bu dakikada kaleci İrfan’ın çabuk kullandığı değajında topu alan Mbah yarı alandan aldığı topla yine rakip ceza alanına girdi bu kez düzgün bir vuruşla topu ağlara yollamayı başardı ve takımını deplasmanda 4-1 öne geçirdi.

Maç da bu skorla sona erdi.

FOTOLAR : FOTO USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75