banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garava’da Mbah Fırtınası..! (6-1)
banner98

Yer: Orhan Dural Stadı.

Hakemler: Turgay Misk, Cem Öksüzoğulları, Hüseyin Özaşık

Merit Alsacak Yeşilova: Kemal, Vakkas (Mustafa dk. 75), Mustafa(Mehmet dk. 77) Mejdi, Yasin Emin, Mbah, Memduh, Hamis, B. Mehmet, İlyas (Burak dk. 46)

Lefke: M.Özeralp, Mustafa (Kaan dk.46), Aykut, Armstong, Jerry, Semih, Y. Şipal, Okorie, Aziz (Kasım dk. 58) Y.Çetin, Issac (Arif dk. 23)

Goller: Dk. 35, 51, 53, 72 Mbah, dk. 46 B. Mehmet, dk. 88 Burak (MAY) Dk. 6 Issac (Lefke)

6. dakikada gelişen Lefke atağında topla rakip ceza alanında buluşan Issac düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

28. dakikada Lefke’nin kazandığı serbest vuruşta Jerry’nin rakip yarı alanının ortalarından kaleye gönderdiği topta kaleci Kemal köşeden topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.

33. dakikadaki Merit Alsancak Yeşilova atağında B. Mehmet ceza alanına girerken sert vurdu iyi yer tutan kaleci M.özeralp iyi uzandı ve topu uzaklaştırdı.

35. dakikada skora denge geldi. Gelişen Merit Alsancak Yeşilova atağında rakip ceza alanı içinde kaleci Mehmet ile B. Mehmet birlikte topa yükseldiler, seken topu tamamlayan Mbah topu ağlara gönderince skor 1-1 oldu.

41. dakikadaki Merit Alsancak Yeşiova atağında B.Mehmet topla buluştu, karşısında sadece kaleci olmasına rağmen topu kalecinin kucağına attı.

46. dakikada B.Mehmet sol taraftan kale çizgisine kadar indi, orta şut karışımı şutunda top uzak köşeden ağlara gidince Merit Alsancak Yeşilova 2-1 öne geçti.

51. dakikada Mbah topla rakip ceza alanının dışından sert ve düzgün bir vuruşla takımı Merit Alsancak Yeşilova adına skoru 3-1 yaptı.

53. dakikadaki Merit Asancak Yeşilova’dan Memduh’un kullandığı kornerde defansla birlikte kaleci de seyirci kalınca Mbah kafa ile topu bir kez daha filelere gönderdi ve takımını 4-1 öne geçirdi.

71. dakikada Merit Alsancak Yeşilova futbolcusu Yasin sağ taraftan Lefke ceza alanına girdik ten sonra sol ayağı ile vurdu top uzak direk dibinden auta gitti.

72. dakikadaki Lefke atağında Okorie’nin vuruşunda kaleci kemal mükemmel uzandı ve topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı. Dönen topla B.Mehmet’in sağdan ortasında Lefke defansının anlaşılmaz duraklamasından yararlanan Mbah kendisinin 4. takımının 5. golünü atarak skoru 5-1 yaptı.

88. dakikada gelişen atakta Burak, Mbah verkaçında Burak ceza alanı içinden topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve takımını 6-1 öne geçiren golü attı ve maçın skorunu belirlemiş oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75