banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garavada Arayış Sürüyor..!
banner98

Kulüp Başkanı Redif Nurel’in bazı teknik adamlarla ön görüşme gerçekleştirdiği ve bugün veya yarın teknik adamı belirleyerek takımın başına getireceği gelen bilgiler arasında.

Merit Alsancak Yeşilova’nın hafta sonu Mağusa Türk Gücü ile yapacağı karşılaşmada takımın başında yeni teknik direktörün olmasının büyük ihtimal olduğu da öğrenildi.

Çakır Takıma Katıldı

Merit Alsancak Yeşilova takımının tecrübeli oyuncusu Hamis Çakır takıma geri döndü. Yaşadığı bazı nedenlerden dolayı antrenmanlara katılamayan Hamis Merit Yeşilova’nın dün yaptığı antrenmana katılarak takımla birlilkte çalıştı.

Tecrübeli futbolcu Hamis Çakır'ın takıma geri dönmesi futbolcular arasında da büyük sevinç yarattı. Hamis geçtiğimiz hafta oynanan T.Ocağı maçında da kadroda yer almıştı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Garavada Arayış Sürüyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75