banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garava, Davulcu ile devam dedi..!
banner98

Merit Alsancak Yeşilova’nın önceki akşam gerçekleşen basın toplantısında kulüp başkanı Redif Nurel Davulcu ile 20019-2020 sezonu için anlaşmaya vardıklarını ve bu sezondan sonra gelecek sezonda da birlikte çalışacaklarını açıkladı.

Nurel yeni sezonda takımla ilgili yapılanmayı yapabilmesi için Davulcuı’ya fırsat vermek istediklerini belirterek çalışmalara bugünden başladıklarını kaydetti. Toygar Davulcu ise açıklamasında takımın iskeletini bozmadan gerekli bölgelere takviyelerle gelecek sezonda daha mücadeleci ve zirveyi zorlayan bir takım yaratmak düşüncesinde olduklarını kaydetti.

Tercih edilmenin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Toygar Davulcu “Beni takımın başına getiren ve önümüzdeki sezon için de şimdiden benimle anlaşan başta başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Demek ki iyi birşeyler yaptık ki böyle bir karar verilmiştir. Ben buraya geldikten sonra iyi bir takım buldum diyebilirim. Alttan gelen ve takımda iyi işler yapan gençlerle birlikte diğer oyuncuları da yanlarına katarak iyi işler başardık. Bu sezon hedefimiz ligi ilk 3 veya 5 içinde bitirmektir. Diğer bir önceliğimiz de iyi temeller atarak ilerleyen yıllarda şampiyonluğu kovalamak olacak

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75