banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garava 2.Yarı Uyandı..! (1-3)
banner98
 




YER: Gönyeli Stadı.

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Fatih Bardakçıoğlu, Hüseyin Özaşık.

GÖNYELİ: Kemal, Menteş, Kadir (Süleyman dk. 80) M.Barkınay  (Uğur dk.75), Alaettin, Talat, Kahraman (Özgür dk.75) Tacettin, Coşkun, Velat, İbrahim

MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA: H.Piro-Mustafa-Vakkas-Binya-Okan-Abdullah-Ulaş-İlyas-Hamis (Bayram dk.90)-Lua Lua (Mejdi dk. 81)-Cenker (Aksel dk 70)

GOLLER: Dk. 20 Coşkun (GÖNYELİ), Dk. 44 (pen), dk. 56 Lua Lua, dk.76 İlyas (MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA)

 

20. dakikada Gönyeli öne geçti. Bu dakikada sol taraftan gelişen atakta İbrahim iyi bir orta yaptı. Tacettin’in indirdiği topa tecrübeli Coşkun şık bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Gönyeli 1-0 öne geti.

30. dakikada Gönyeli rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Coşkun’un vuruşunda kaleci H.Piro direk dibinden topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı.   

44. dakikadaki M.A.Yeilova atağında Ulaş’ın şutunda hakem M.Barkınay’ın topu ellediği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Lua Lua skoru 1-1 yaptı.

50. dakikada Gönyeli’den Velat’ın sert şutunda kaleci H.Piro mükemmel bir refleksle topa sahip oldu.

56. dakikadaki M.A. Yeşilova atağında Lua Lua aldığı topla rakip ceza alanına girdiği anda şık bir plase vuruşla topu ağlara yollayarak takımını 2-1 öne geçirdi.

67. dakikada M.Barkınay’ın kullandığı kornerde Kadir’in kafa vuruşunda top ağlara gitmek üzereyken kaleci H.Piro bir kez daha mükemmel uzandı ve topu kornere atarak rakibine beraberlik şansı tanımadı.

76. dakikada sol taraftan gelişen M.A.Yeşilova atağında Lua Lua’nın pasında İlyas kale önünde şık bir vuruşla topu filelere göndererek takımı adına skoru 3-1 yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75