banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galibiyet Hedefliyorlar..!
banner98

Esentepe deplasmanında ligin on birinci haftasında mağlup olan Çetinkaya, ligde istediği konumdan uzak kalan Gençlik Gücü karşısında galibiyet hedeflerken, Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun, önlerinde kalan son 4 haftaya ciddi önem ve değer verdiklerini söyledi.

Hakan Sermaye

Esentepe deplasmanında kaybettikleri 3 puan sonrasında açıklama yapan Çetinkaya Teknik Direktörü Hakan Sermaye, Esentepe’nin oynaması gerektiği gibi oynayıp haklı bir galibiyet aldığını, kendilerinin ise yine gol atma problemi ile karşı karşıya kaldıklarını ifade etti. Düne bakmanın anlamsız olduğunu ancak dersler çıkarmak zorunda olduklarını belirten Sermaye, yarın sabah yapacakları idmanla Gençlik Gücü maçının hazırlıklarını tamamlayacaklarını söyledi.

Niyazi Göksun

Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun ise yaptığı değerlendirmede lige iyi başlangıç yapmaları yanında iyi puanlar da topladıklarını, Yenicami maçı ile birlikte ise sıkıntılı bir döneme girdiklerini aktardı. Geriye dönmenin veya geçmişi konuşmanın anlamsız olduğunu, bugünü ve yarını planlamanın en doğrusu olduğunu söyleyen Niyazi Göksun, bu zor ve sıkıntılı dönemde takımın alacağı bir galibiyetin, yaralarını sarabilecek nitelikte olduğunu söyledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Galibiyet Hedefliyorlar..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75