banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray,Talles Magno'nun Peşinde..!
banner98

Yaz transfer döneminde gelecek vadeden yıldız adaylarına yönelme kararı alan sarı-kırmızılılarda, sürpriz bir isim gündeme geldi.

Galatasaray'ın efsane isimleri Claudio Taffarel ve Felipe Melo, Vasco Da Gama'da forma giyen Talles Magno transferi için devreye girerken, yönetim Mario Jardel'den de fikir aldı. Scout ekibine güvenen ve birçok oyuncuyu bu şekilde transfer eden Galatasaray, rotayı Brezilya'ya çevirdi.

26 Haziran'da 18 yaşına girecek 1.86 boyundaki solak santrfor Talles Magno yetenekleriyle heyecan yaratırken sarı-kırmızılıların temaslarını sıklaştırması bekleniyor.

4,5 MİLYON EURO

Brezilya U17 takımında da 6 maça çıkıp 3 gol atan Magno'nun piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Kanatlarda da görev yapabilen Magno, çıktığı 17 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75