banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray, Volkan Babacan için Düğmeye Bastı..!
banner98

Galatasaray, kaleci transferinde harekete geçti. Sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir’den Volkan Babacan’ı kadrosuna katmak istiyor.

Fernando Muslera’nın uzun sürecek sakatlığında kaleyi tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Galatasaray, Medipol Başakşehir yönetimi ile pazarlıklara başlayacak.

Galatasaray yönetiminin 1 yıl daha kontratı bulunan Volkan için Medipol Başakşehir’e 500 bin euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların bonservis teklifinin kabul görmemesi halinde milli kaleci için takas önerisi sunacağı belirtildi.

Son 2 sezonda kaleyi Mert Günok’a kaptıran Volkan Babacan Süper Lig’de süre almazken, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 kez forma giydi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in de Milli takımda kaleyi emanet ettiği Volkan Babacan’ı istediği gelen haberler arasında.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75