banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray, Sivas'ı Gözüne Kestirdi..!
banner98

Koronavirüs salgını ve aldığı ekonomik tedbirler kapsamında 'döviz' bazlı kontrat yapmak istemeyen ve yerli oyuncular ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Demir Grup Sivassporlu bir başka oyuncu için daha harekete geçti. Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile ocak ayında söz kesen sarı kırmızılılar, Erdoğan Yeşişyurt'u da gözüne kestirdi.

Sezon sonu bonservisini eline alacak olan 26 yaşındaki futbolcuyu uzun süre takip eden Galatasaray'ın sözleşmesinin bitişiyle beraber resmi anlaşmayı yapmak istediği öğrenildi.

ÇOK YÖNLÜ BİR FORVET

Almanya doğumlu olan ve Türkiye'de Altınordu ile Sivasspor'da forma giyen Erdoğan Yeşilyurt'un birçok farklı mevkide oynayabiliyor olması sarı kırmızılılarda transferine onay çıkmasında büyük rol oynadı. Genç oyuncu, her iki kanatta ve santrforda görev yapabiliyor. Erdoğan Yeşilyurt'ta da mutlu sona ulaşılırsa Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'dan üç futbolcuyu birden bonservis bedeli olmaksızın kadrosuna katmış olacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75