banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Maraş ve İncirli 11lerini Üzmedi.. (11)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray, Omar Elabdellaoui İle Anlaştı..!
banner98

Süper Lig'de bitime 8 maç kala şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Milli futbolcu Şener Özbayraklı ile yollarını ayırma kararı alan sarı kırmızılılarda, Mariano'da sezon sonunda ülkesi Brezilya'ya dönecek. Galatasaray, 2 futbolcudan boşalan sağ bek mevkini Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui ile doldourmayı planlıyor.

FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDE

Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'nin de gündeminde olan futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın. Premier Lig'den beklediği teklifi alamayan Omar Elabdellaoui'nin sarı-kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Temmuz ayında serbest kalacak deneyimli sağ bek için herhangi bir bonservis ücreti ödenmeyecek. Yunan ekibi Olympiakos ile 162 maça çıkan Omar Elabdellaoui, 11 gol atıp 14 kez de asist yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75