banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'da İlk Fedakarlık Kaptanlardan Geldi..! Yüzde 27..!
banner98

Galatasaray'da maaş indirimi görüşmeleri sürüyor. Kaptan Selçuk İnan'dan sonra bir diğer kaptan Fernando Muslera'da indirimi kabul etti.

Yıllık kazancı 3 milyon 575 bin euro olan Muslera, koronavirüs nedeniyle yıllık ücretinde yüzde 27 indirime gitti ve ciddi bir fedakarlığa imza attı. Uruguaylı kalecinin yeni düzenleme ile yıllık ücretinin 2 milyon 600 bin euro olacağı öğrenildi.

Muslera ve Selçuk'un gösterdiği bu tavırdan mutlu olan sarı-kırmızılı yönetimin her iki oyuncunun gösterdiği davranışın diğer oyunculara örnek olmasını istediği belirtildi.

Yönetimin maaş indirimi için mayıs ayının ikinci haftasına kadar süre verdiği öğrenilirken, sarı-kırmızılı takımın Florya’da toplanacağı tarihe kadar tüm oyunculardan yanıtlarını beklediği kaydedildi.

Yılık ücret konusunda önemli bir maliyeti bulunan yabancı futbolcuların, Muslera’nın kararı sonrasında kulübünün talebine olumlu cevap vermesi hedefleniyor.

Uruguaylı kalecinin ardından gözler maliyeti en yüksek isimler Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'ya çevrildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75