banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'da Gündem Transfer..!
banner98

Sarı kırmızılılarda ilk hedef ilk, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu ve Gedson’u yeniden kadroya kazandırmak.

Bonservisi Brentford’ta olan Halil için yapılan görüşmelerden henüz sonuç alınamadı. Yönetim, İngiliz kulübünün 10 milyon avro talebi karşısında beklemeye geçti.

Galatasaray yönetiminin, Halil’i satın alma opsiyonuyla 1 yıl daha kiralamak için görüşmelerini sürdüreceği ifade edildi.

Transferde bir diğer hedef ise Gedson Fernandes…

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Portekizli futbolcu, son haftalardaki performansı ile beğeni toplamıştı. 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da devam etmek istese de teknik adam belirsizliği yüzünden henüz kararını vermedi.

Fatih Terim’in görevde olması durumunda Gedson Fernandes’in sarı kırmızılılarda oynamaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Galatasaray yönetimi daha önce Fatih Terim’in de çok istediği Kaan Ayhan için de girişimlerini sürdürüyor. Sassuolo’da forma şansı bulamayan milli futbolcunun kiralanmasının gündemde olduğu öğrenildi.

Bu arada , 11 Haziran’da satın alma opsiyonu bitecek olan Onyekuru’nun sözleşmesindeki maddenin kullanılmayacağı belirtildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75