banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Yenicami Forest İskelede Maden Buldu.. (02) MTGden Farklı Prova.. (41)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray,  Arda Turan ile Anlaşmaya Vardığını Açıkladı..!
banner98

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Arda Turan ile anlaşmanın sağlandığı belirtilerek, "Galatasaray Kulübü olarak Arda Turan'a yuvana 'hoş geldin' diyor, sarı-kırmızılı forma ile çıkacağı yeni yolculukta kendisine başarılar diliyoruz." denildi.

Arda Turan, Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen ve kulüp başkanı Mustafa Cengiz'in yanı sıra yöneticiler Yusuf Günay, Abdurrahim Albayrak ile Kaan Kançal'ın hazır bulunduğu törende kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Arda Turan, Galatasaray'da boş mukaveleye imza attı. Sözleşme 1+1 yıllık olurken, tecrübeli oyuncu 66 numaralı formayı giyecek.

Resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor. 33 yaşındaki futbolcu, 12 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon hazırlıklarında takımla birlikte olacak.

Galatasaray altyapısından yetişen 33 yaşındaki oyuncu, 2007-2008'de şampiyonluk sevinci yaşadı. 2011-2012 sezonu başında 13 milyon avro bonservis bedeliyle İspanya'nın Atletico Madrid ekibine transfer olan tecrübeli oyuncu, bu kulüpte dört sezon başarıyla forma giydi.

Atletico Madrid formasıyla bir İspanya ligi şampiyonluğu yaşayan Arda Turan, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupası'nı kazanan kadroda da yer aldı.

2015-2016 sezonu başında Barcelona'ya transfer olan Arda, bu kulüpte de şampiyonluk yaşadı ve son 1,5 sezonda ise Medipol Başakşehir forması giydi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75