banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Mormenekşenin şakası yok (42)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gabira 89'da Kaymağın tadını kaçırdı..! (2-2)
banner98

 





GAÜ Çetinkaya adeta maça Faye’nin golü ile 1-0 önde başlarken, 19.dakikada Serhan Önet skora dengeyi getirdi. İlk devre bu skorla tamamlanırken, 49’da genç golcü Remzi takımı 2-1 öne geçirdi. Herkes karşılaşmanın bu skorla biteceğini düşünürken, Mustafa Yaşınses müthiş bir füze ile topu eski takımı Kaymaklı ağlarına gönderince maç da 2-2 sona erdi.



Karşılaşmanın 68.dakikasında GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün orta hakem Mehmet Sezener tarafından tribüne gönderildi.



Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: MehmetSezener, Mehmet Ekşici, Şakir Azizoğlu, Hasan Eriş

GAÜ Çetinkaya: Şahin, Tunç (62’Pavlos), Zihni, Sercan, Hakan, Ahmet Can (81’Erhan), Kağan, Mustafa Yaşınses, Faye, Aires (66’Badji), Esin

Küçük Kaymaklı: Ali Duvarcı, Mehmet Kaygısız, Hüseyin (75’Bahadır), Taner, Çağrı, Doğukan, Serhan, Uğur, Bayram (78’Azat), Remzi (86’Mete), Moses

Goller: 4’Faye, 89’Mustafa Yaşınses (GAÜ Çetinkaya), 19’Serhan Önet, 49’Remzi Betmezoğlu (Küçük Kaymaklı)



 

Maçtan Önemli Dakikalar

4’ : Esin Sonay’ın Kağan Görneçli’ye indirdiği top sonrasında yapılan ortada GAÜ Çetinkaya futbolcusu Faye topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve maçın skorunu 1-0’a getirdi.


10’ : Küçük Kaymaklı futbolcusu Bayram’ın kullandığı serbest vuruş sonrasında Uğur kafa vuruşuyla topu dışarıya gönderdi.


19’ : Uğur’un kestiği topta Çetinkaya savunması topa Remzi’den önce müdahale etti ve topu kornere yolladı. Uğur’un kullandığı kornerde Remzi kafa ile aşırdı, arka direkte bulunan Serhan, topu ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu.


34’ : Ani gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Mustafa Yaşınses Çağrı ve Mehmet Kaygısız’dan sıyrıldı, içeriye çevirdi Esin bomboş topu dışarıya gönderdi.


41’ : Gelişen Küçük Kaymaklı atağında Bayram’ın ceza alanı üzerinden müthiş şutu az farkla dışarıya gitti.


43’ : Faye’nin kafa vuruşunu Ali Duvarcı kornere çeldi. Kullanılan kornerde Aires’in kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.


44’ : Kağan’ın ortasında Faye’nin kafa vuruşunu Ali Duvarcı 2 hamlede kontrol etti. İlk devre 1-1 sona erdi.


49’ : Gelişen hızlı Küçük Kaymaklı atağında sağdan ceza alanına giren Moses’in pasında Remzi topu filelere gönderdi ve Küçük Kaymaklı'yı 1-0 mağlubiyetten 2-1 üstünlüğe taşıdı.


68’ : GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün gelişen pozisyonda hakemin kararına tepki vererek saha su şişesi fırlattığı için dışarıya gönderildi.


70’ : Gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Mustafa Yaşınses’in ortasında Faye’nin kafa vuruşunu kaleci Ali Duvarcı güçlükle köşeden çıkardı.


71’ : Gelişen GAÜ Çetinkaya atağında yine pozisyonun içerisinde olan Mustafa Yaşınses’in sert vuruşunu yine kaleci Ali Duvarcı direk dibinden çıkardı.


89’ : Mustafa Yaşınses’in uzak bir mesafeden vurduğu müthiş frikik baraja da çarptı ve golle sonuçlandı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

 

HABER : NECMİ USAL

FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL - CEMİL GARİP - MUAMMER ŞENBAYRAK

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75