banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Futsal’ın En Büyüğü LTL..!
banner98

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Liseli Genç Erkekler Futsal Birinciliğinde şampiyon Lefkoşa Türk Lisesi oldu. DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda dün oynanan Genç Erkekler Futsal Birinciliği final maçında Lefkoşa Türk Lisesi ile Halasultan İlahiyat Koleji karşı karşıya geldi. Oldukça tempolu geçen final mücadelesini 4-1 kazanan Lefkoşa Türk Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

Hala Sultan İlahiyat Koleji’nin ikinci olarak tamamladığı turnuvada üçüncülüğü Bekirpaşa Lisesi’ni 3-0 mağlup eden Türk Maarif Koleji elde etti. Final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları bakanlık yetkilileri ve okul idarecileri tarafından takdim edildi.

Şampiyon Lefkoşa Türk Lisesi ülkemizi Türkiye finallerinde temsil edecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75