banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Futbolun Yeniden Başlaması Gerekiyor''..!
banner98

Alınabilecek doğru tedbirlerle birlikte sürecin yeniden başlamasının mümkün olduğunu ifade eden Emre Perçinci, futbola bir yıl gibi bir ara vermenin ihtimalini bile düşünmediğini ifade etti.

Girne Halk Evi Teknik adamı Emre Perçinci, takım olarak moral motivasyon olarak üst düzeyde hazırlık dönemine başladıklarını belirtti. Bu başlangıcın dönüşünü de olumlu olarak aldıklarını ifade eden Perçinci, daha iyi verim alabilecekleri dönemde ise sürecin son bulduğunu belirtti.

Çalışmalara oyunculara verilen program doğrultusunda gruplar halinde devam ettiklerini belirten Girne Halk Evi Teknik adamı Emre Perçinci, fiziksel olarak çok büyük düşüş yaşamadıklarını, ancak moral olarak çöküşü yaşadıklarını söyledi. Futbolun durması ile ilgili olarak açıklama yapan Girne Halk Evi Teknik adamı Emre Perçinci, doğru tedbirler alınarak, doğru atılacak adımlar sonrasında futbolun yeniden başlaması gerektiğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75