banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Futbolcular sorunlarını CTP Gençlik Örgütü’ne aktardı..!
banner98
 



         Yaklaşık 3 saat süren görüşmeye Gençlik Örgütü Başkanı Şehan Tomgüsehan, Örgütlenme Sekreteri Hüseyin Aranır ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Bolkan Bardak katılırken, Futbolcular Derneği adına Dernek Başkanı Hüseyin Sadıklar ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Duvarcı, Fırat Ersalan ile Halil Turan katıldı.

Toplantıda derneğin son haftalarda “Futbolcular köle değildir” sloganıyla yola çıktığı sözleşme ve ülke sporunun geleceğine dair konular konuşuldu. Sporcuların sözleşme hakları, sahalarda alınması gereken önlemler, stadyum ve tesislerin yetersizliği ile sporcu sağlığı konuları üzerinde duran Futbolcular Derneği Başkanı ve yöneticileri önümüzdeki dönemde bunların nasıl düzelebileceğine ilişkin projelerini Gençlik Örgütü’ne aktardılar.

Tüm yazılı ve görsel mecralarda seslerini duyurarak haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirten dernek yöneticileri, ilerleyen günlerde çözüm için yetkili makamların adım atmaması halinde eylemlerini sürdüreceklerini ifade ettiler. Savundukları sözleşme sisteminin, sadece kendilerinin yararına değil kulüplerin ve kulüp yöneticilerinin yararına da olduğunu belirten Futbolcular Derneği, Kulüpler Birliği’ni de sağduyulu olmaya davet etti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75