banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Futbol Tedbirlerle Oynanmaya Başlatılmalıdır''..!
banner98

Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, yaşanan süreçle ilgili şunları söyledi:

“İsterdim ki şu an maçları konuşuyor olalım. Ancak maalesef gelinen noktada ülke futbolu durmuş durumdadır. Bu duruma üzülmekteyiz. Oynatılması yönünde ciddi adımlar atılabileceği de konuşuluyor. Ne olacağı konusunda ise net bir şey yok. Futbol fiziksel bir aktivitedir. Oynanmayınca veya antrenman yapılmayınca maksimum oksijen alımı azalır. Futbolcu, hareket azaldığı için kilo almaya başlar. Koordinasyon ve metorik özellikler kaybedilir. Maalesef 3.5-4 aydır düzenli antrenman yapılmıyor. Bu son derece negatif bir durumdur. Biz de bir beklenti olmadan çalıştık. Ancak gelinen nokta bizleri üzmektedir.”

Ülke futbolunun çok yönlü ve ekonomik boyutları olan bir sektör olduğuna dikkat çeken Davulcu, bununla ilgili de şu şekilde konuştu:

“Futboldan geçinen ve maddi anlamda katkı gören birçok insan vardır. Özellikle üniversite okuyan birçok futbolcu, eğitim giderini buradan karşılamaktadır. Evine maddi katkı yapanlar da vardır. Ayrıca ulaşım, restorant, otel gibi yan sektörler de faydalanmaktadır. Taraftarlar için ciddi bir sosyal etkinliktir. Kulüpler ve sponsorlar için tanıtım ve reklam anlamında çok önemli bir unsurdur. Tüm bunları düşündüğümüzde futbolun ülkemizdeki ağırlığını daha iyi anlarız. Dolayısıyla futbol tedbirlerle oynanmaya başlatılmalıdır.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75