banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Fransa'da Avrupa Şampiyonası’nı Gerçekleştireceğiz''..!
banner98

Kadınlar Şampiyonası için de Hakan Kurak arkadaşımızı görevlendirdik. İlk kadınlar milli maçını da KKTC olarak 2018’de İskandinavya’nın kuzeyinden Sapmi takımıyla gerçekleştirdik. Kadınlar Şampiyonası için oluşturulan komitede görev alması için Simay Kanan’ı önerdik. O da sağolsun kabul etti” dedi.

Komitelerde daha çok yer alma ve katılım gösterme amacında olduklarına dikkat çeken Kamalı, “Daha çok yer alıp etkimizi artırmak istiyoruz. CONİFA çalışmalarımız konusunda KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu da bize destek oluyor.” şeklinde konuştu.

“CONIFA’nın sekizinci genel kurulunu geçen hafta sonu gerçekleştirdik. Per Anders Blind yeniden başkan seçilirken genel sekreterlik görevine Peter Doyle getirildi” diyen Kamalı “Online olarak özellikle son iki aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kamalı, Asya, Amerika ve Afrika federasyonlarını oluşturup başkanlarını seçtiklerini yeni üyeleri kabul ettiklerini belirterek “Ben de organizasyonlar sorumlusu olarak yönetim kurulu üyeliğine devam ediyorum. Geçen yıl CONIFA Dünya Kupası’nı pandemiden dolayı iptal ettik. Tüm kıtalarda şampiyonalar yapmak için hazırlıklarımızı sürüyor” dedi.

Kadınlar Şampiyonası için hazırlıkların devam ettiğini belirten Kamalı, organizasyonla ilgili şunları söyledi:

“Macaristan-Romanya bölgesinden olan Sekelistan organizasyonu yapmayı kabul etti. Şampiyona Budapeşte’te yapılacak. Haziran sonu gerçekleştirilecek. Altı takım katılacak.”

Avrupa Şampiyonası’nın Fransa’nın Nice kentinde yapılacağını kaydeden Kamalı, bu turnuvayla ilgili de şunları aktardı:

“Nice Belediyesi şampiyonaya sponsor oldu. On iki takım katılacak. Katılımla ilgili müracaatlarımızı yapmıştık. Şampiyonaya katılacağız. Haziran veya temmuz ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Bu organizasyonların yapılmasıyla ilgili soru işaretleri de var. Pandeminin etkisi devam edecek mi, uçuşlarla ilgili sorun yaşanacak mı, belli değildir. Ancak Avrupa’daki diğer organizasyonlar yapılacakmış gibi hazırlanılıyor. Hayat devam ediyor. Buna bağlı olarak organizasyonlar da yapılmaya çalışılıyor. Ancak şartlar uygun olmazsa bu organizasyonlar ertelenebilir. Yine de ülke tanıtımı ve dışa açılım açısından katılımımız çok önemlidir. Kuralar ise teknik bir arızadan dolayı yapılamadı. Önümüzdeki hafta yapılacak.”

Türkiye Futbol Federasyonu’yla da görüşmelerin devam ettiğini ve kendilerine destek verildiğini vurgulayan Kamalı, uluslararası kurumlara bağlılığın önemine dikkat çekti. Kamalı uluslararası alanda girişimlere devam edeceklerini de vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75