banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı.. MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest’ten, Çetinkaya’ya darbe..! (2-2)
banner98

 





Yer: Cihangir Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Ferhat Tuna, Hakan Gök, Serhan Şimşek

Gaü Çetinkaya: Ali Duvarcı, Hakan (58’Doğukan), Çağrı, Serkan, Serhan, Sercan, Erdinç, Eko, David, Kadir, Sabri (74’Erhan)

Küçük Kaymaklı: Hasan Piro, Bahadır, Mehmet Kaygısız (82’Ali Akbulut), Ahmet Zaifoğlu, Ahmet Can, Shoko, Bayram, Zokou (77’Yusuf Palaz), Remzi, Neval, İbrahim Çıdamlı (69’Hüseyin Adal)

Goller: 45’David, 81’Erhan Kendirci(Gaü Çetinkaya), 36’Remzi, 65’Shoko(Küçük Kaymaklı)

Sarı Kartlar: Shoko, Bayram ve Zokou (KK)


13.dakikada Küçük Kaymaklı atağında Zokou’nun ara pasında Remzi’nin kaleci Ali ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vuruşu az farkla dışarıya gitti.

21.dakikada Gaü Çetinkaya atağında Eko’nun boş durumda vuruşu direğin dibinden dışarıya gitti.

31.dakikada Küçük Kaymaklı futbolcusu İbrahim Çıdamlı’nın frikik vuruşunda top önce Ali Duvarcı’ya çarptı, daha sonra direğe çarptı ve çizgiyi geçti ancak hakem dörtlüsü devam kararı verdi ve yeşil siyahlıların golü verilmedi.


36.dakikada Küçük Kaymaklı öne geçti. Bu dakikada Zokou’nun kafa ile defans arkasına aşırttığı topa Remzi koştu ve düzgün bir plase vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

41.dakikada Küçük Kaymaklı atağında sağdan Remzi’nin yerden pasında Zokou’nun güzel vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

45.dakikada karşılaşmaya denge geldi. Serhan’ın havalandırdığı topu Eko kafa ile aşırttı ve David’in kafa vuruşu direğe çarpıp ağlara gitti. İlk devre 1-1’lik skorla tamamlandı.


İkinci devreye Çetinkaya gol pozisyonu ile başladı. Dakikalar 46’yı gösterirken, Sercan’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu Hasan Piro çıkardı ve sarı kırmızılılar mutlak bir golden oldu.

64.dakikada Küçük Kaymaklı atağında sağdan İbrahim Çıdamlı’nın ortasında kaleci Ali Duvarcı’dan seken topu Zokou kafa ile üst direğe nişanlayınca yeşil siyahlılar da mutlak bir golden oldu.

Bu pozisyondan 1 dakika sonra Küçük Kaymaklı bir kez daha öne geçti. 65.dakikada gelişen Küçük Kaymaklı atağında Remzi’nin vuruşu önce Ali Duvarcı’dan döndü, dönen topu Shoko düzgün bir vuruşla filelere gönderdi ve yeşil siyahlılar 2-1 öne geçti.


Kalesinde 2.golü gören Çetinkaya rakibinin üzerine daha fazla gitmeye başlarken, Küçük Kaymaklı’da da İbrahim Çıdamlı yerini Hüseyin Adal’a bıraktı.

81.dakikada skora denge geldi. Bu dakikada sol çaprazda topu önünde bulan genç futbolcu Erhan Kendirci, düzgün bir vuruşla skoru 2-2’ye getirdi.


86.dakikada Sercan’ın sağdan ortasında Doğukan’ın kafa vuruşu kaleci Hasan Piro’da kaldı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gaü Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı 2-2 berabere kaldı. Çetinkaya bu beraberlikle puanını 41’e yükseltirken, Küçük Kaymaklı ise puanını 31’e çıkardı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75