banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest’te Fofana gitti, Sarki geldi..!
banner98



Küçük Kaymaklı, yabancı oyuncu konusundaki son kararını bugün saat 16.00’da yaptığı toplantı sonrasında verdi. Başkentin yeşil-siyahlı ekibi, daha önce imza attırdığı Fofana transferinden vazgeçti.


Şampiyonluk adaylarından olan ve dün akşam deplasmanda Doğan Türk Birliği’ne 4-2 boyun eğen Küçük Kaymaklı, yabancı futbolcusu Fofana’yı gözden çıkarırken, onun yerine Emmanuel Sarki ile el sıkıştı.




Yabancı Oyuncu Transferinin son gününde Başkan Hasan Tosunoğlu ve Teknik Heyet bir toplantı yaparak Geoffrey Massa ve Mamut Saine’den sonra üçüncü yabancı kontenjanını daha önce Güney Kıbrıs takımı AEL Limasol’da forma giyen Emmanuel Sarki’den yana kullandı.



Yeşil siyahlılar bugün  yabancı transferin son gününde KTFF’nda Nijerya’lı kanat oyuncusuna imza attırarak transferi tamamladı.


Sarki geçtiğimiz hafta Binatlı tarafından denenmiş ve transferinden son anda vazgeçilmişti. Sarki yaklaşık 1 haftadır Küçük Kaymaklı ile antrenmanlara çıkıyordu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75