banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest’te, Başkanlar Kurulu Devrede..!
banner98

K.Kaymaklı’da çalkantılı günler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz gün Galip Bozalp’ın organize ettiği ve eski başkanların katıldığı toplantıda bir takım kararlar alındı. Başkan Ahmet Dirgen’in tedavi sürecinin uzayacak olmasını da dikkate alan Başkanlar Kurulu, eski yöneticilerden Ahmet Ulubay’ı genel koordinatör olarak takımın başına getirirken, Akay Aşina ve Ertuğ Ağın ile birlikte takımı toparlama ve yeni teknik heyeti belirleme için yetkili kılındılar.

Sporcularla Toplantı Yapıldı

Bu gelişmelerin ardından bir sporcu toplantısı yapıldı ve bu toplantıya eski başkan Galip Bozalp’ta katıldı. Bozalp, sporculara yaptığı konuşmada takımın çok zor bir süreçten geçtiğini ve Başkan Ahmet Dirgen’in sağlık sorunları nedeniyle takımın başında olamaması sebebiyle duruma el attıklarını ifade eden Bozalp, futbolculara idmanlara inmelerini ve Kupa maçına kadar gerekli çalışmaların yapılıp futbolculara maaşların ödeneceğini, gitmek isteyen futbolcunun da kendisine açıkça ben gitmek istiyorum demesini beklediğini söyledi.

İdmana 9 Futbolcu indi

Yapılan toplantı sonrasında dün 2.devre hazırlıklarına antrenör Mehmet Aşık yönetiminde başlayan K.Kaymaklı’da ilk idmana 9 futbolcu katıldı.

Antrenman öncesi futbolculara bir konuşma yapan Genel Koordinatör Ahmet Ulubay ve Sporcu sorumlusu Akay Aşina, Başkanlar kurulunun toplanması ile bir toparlanma süreci başlattıklarını ve futbolcuların ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalara başlandığını ve ilk idmanda yağmurluk dağıtılacağını açıklamasının ardından, futbolcularının kafalarının rahat etmesi için maddi konularda da gerekli ödemelerin ileriki günlerde yapılacağını açıkladı. Teknik adam konusunda çalışmaların sürdüğünü ve 1-2 gün içinde bu konunun noktalanacağını ifade etti.

Derviş Kolcu süre istedi

Dün öğle saatlerinde Derviş Kolcu’yu Galip Bozalp’ın ofisine çağıran yöneticiler, Kolcu ile her konuyu masaya yatırdı ve takımın son durumu hakkında Kolcu’ya bilgi verdiler. İki taraf tüm konuları masaya yatırdı ve detayları ile konuşmalarının ardından teknik adam Derviş Kolcu düşünmek için 1 günlük süre istedi ve toplantı noktalandı. Kolcu gazetemize yaptığı açıklamada, takımda büyük sorunlar olduğunu ancak bunları çözmek için yöneticilerin çalışmalar yaptığını belirterek, her türlü konuları konuştuk ve düşünmek için süre istedim diyen Kolcu, kararının şu anda %50 olduğunu ancak yapacağı çalışmalar ve görüşmeler sonrası net kararını bugün vereceğini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75