banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Sporun Nabzı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest’in 1 Puanı Silindi..!
banner98

Toplantıda aşağıdaki kararlar alındı;

FUTBOLCU

CEZA

ÖMER ENGİN GÜL
Göçmenköy İYSK

1 Maç

TUĞBERK KESKİN
Küçük Kaymaklı TSK

1 Maç

YUSUF KONDOZ
Çetinkaya TSK

2 Maç

AKSEL KAPTANOĞLU
Girne Halk Evi

1 Maç

TAYLAN AĞIRTAŞ
Lapta TBSK

2 Maç

GÖRKEM TAŞ
Dörtyol SK

1 Maç

KULÜP/PERSONEL/ANT./TD

CEZA

AHMET ÇELİKER
Cihangir GSK

1 Maç

4 SARI KART NEDENİYLE 1 MAÇ CEZALI OYUNCULAR

FUTBOLCU İSMİ

KULÜBÜ

ÖMER GÜNER

Dörtyol SK

HÜSEYİN ERKAN TUTUŞ

Türk Ocağı Limasol

MEHMET GÜRPINAR

Karşıyaka ASK

TALAT DAĞER

Düzkaya KOSK

CEMAL CEMSAL

Bostancı Bağcıl 

İLYAS NİYAZİ

Merit Alsancak Yeşilova

YUNUS EMRE İLELİ

Girne Halk Evi

SERCAN DEMİRMAN

Doğan Türk Birliği

FİKRİ ARSLAN

Baf Ülkü Yurdu

CEVDET ÇAĞER

Bostancı Bağcıl 

BAYRAM ARIKHAN

Karşıyaka ASK

OKAN KİBAR

Düzkaya KOSK

ÇAĞDAŞ ARSLAN

Girne Halk Evi

ERTU GAZİ

Karşıyaka ASK

SAMET AKREP

Girne Halk Evi

ÇAĞDAŞ BİRSAN

Çanakkale TSK

TAHİR SOVUKOLUK

Karşıyaka ASK

BARKIN ÖZAŞIK

Küçük Kaymaklı 

OLCAY MAHMUT AYKUT

Dörtyol SK

YİĞİT BERKCAN ATEŞALP

Gençlik Gücü 

TUĞBERK KARATAŞ

Lapta TBSK

RECEP TAYYİP ERDURAN

Karşıyaka ASK

ABDULAZİZ KÖSE

Mağusa Türk Gücü

YAŞAR ALŞAN

Binatlı YSK

AHMET ELHAM DÜZDABAN

Karşıyaka ASK

AMAÇ OZANLAR

Mormenekşe GBSK

MEHMET BAHATTİN ZAİM

Binatlı YSK

MEHMETALİ İLKBAHAR

Yenicami AK

ALİ TÜFEKÇİ

Düzkaya KOSK

CEM DEMİRBÜKER

Düzkaya KOSK

FIDELIS IRIA

Merit Alsancak Yeşilova

OĞUZ GÖKTAŞ

Maraş GSK

BEHNAM HABIBI

Binatlı YSK

KTFF DİSİPLİN KURULU KARARLARI

1)09/02/2020 tarihinde; Ergin Şahdur Stadında; Karşıyaka ile Mesarya arasında oynanan K-PET I. Lig müsabakasında hakemlerin maçı bitirmesinin ardından soyunma odasına gittiği sırada Karşıyaka takımının malzemecisi Mehmet Cemal Konyalıoğlu’nun hakemlere yönelik darp girişimi, kişilik haklarına saldırı, küfür ve tehdit eylemlerinden dolayı DTmd35,41 ve 44’üncü maddesi uyarınca Kurulumuza sevk edilmiştir. Yine ayni karşılaşmada müsabaka boyunca Karşıyaka taraftarlarının yapmış olduğu eylemler ve saha olayları sebebiyle Karşıyaka, DT 52.nci maddesi uyarınca Kurulumuza sevk edilmiştir. Yine ayni karşılaşmada Mesarya’nın yöneticisi Mehmet Ali Topaloğlu’nun müsabaka hakemine yönelik sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı DT 35’nci maddesi uyarınca Kurulumuza sevk edilmiştir. Karşıyaka yöneticileri savunma yapmaya gelmiş olup pişmanlıklarını dile getirmişler, sonrasında ise bir daha böyle bir olay olmaması ile ilgili önlem alacaklarını beyan etmişlerdir. Yine yöneticileri yanlarında getirdikleri görüntüleri de Kurulumuza sunmuşlardır. Sevk kararı, gözlemci raporları tarafımıza gösterilen görüntüler ve savunma değerlendirilmiştir. a)Malzemeci Mehmet Cemal Konyalıoğlu’na DT 35/1’in ihlalinden dolayı 35/1 c uyarınca 1 (Bir) müsabaka soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası; DT md 41/1 c’nin ihlalinden dolayı 2 (iki) müsabaka soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası, verilmesine oybirliği ile karar verilir. Cezalar birlikte çekilecektir. DT md 44/1 c’nin ihlali ile ilgili olarak ise fiilin teşebbüs safhasında kalması nedeni ile ceza verilmez. b)Karşılaşma A.S.K.’ın DT 52/1Bnin ihlalinden dolayı DT 35/1 B uyarınca 15 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

2)02/02/2020 tarihinde Şht. Hüseyin Ruso stadında Küçük Kaymaklı-Düzkaya arasında oynanan müsabaka esnasında DT md 40’ın ihlallerinden dolayı Kurulumuza sevk edilmiş. KKTSK yöneticilerinin savunması sevk kararı maç tutanakları Kurulumuzca değerlendirilip DT md 40’ın da getirilen statülere aykırı olarak KTFF 2019-2020 sezonu Süper Lig Statüsü md 2/(3) e aykırı olarak 4 oyuncunun isminin yazılmış olması nedeni ile ihlal edildiği tespit edilerek DT 40 uyarınca -1 (Eksi Bir) puan cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

3) 08/02/2020 tarihinde Rauf Raif Denktaş Stadı (Sentetik) Tatlısu Seracılar-Dipkarpaz oynanan KTFF U15 ligi 1. Grup müsabakasında Dipkarpaz Başkanı Kerem Sünmez’in müsabaka hakemine yönelik sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı DT 41’in ihlalinden dolayı Kurulumuza sevk edilmiştir. Dipkarpaz Başkanı Kerem Sünmez’e DT md 41/1 B’nin ihlalinden dolayı DT 41/1 B uyarınca 90 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Forestin 1 Puanı Silindi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75