banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. KKTC SPOR MANŞETLERİ Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest, Yalova’yı ODO ile avladı..! (1-3)
banner98

 





YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler- Sonay Dericioğlu- Şakir Dayı

YALOVA: İrfan- A.Özbahar- Mahmut (Buğra dk.84)- Israel- Neval- Çağlar (Muammer dk.45)-Yusuf- Aykut- Serkan- Erdinç- David (Emmanuel dk.61)

K.KAYMAKLI: A.Duvarcı- Serhan- Taner- Çağrı- Bayram- Amani (H.Adal dk.68)-Doğukan (Bahadır dk.81)- Uğur- Remzi- Odo (Mete dk.83)

GOLLER: Dk.10 Israel (Yalova) Dk.16 ve 59 Odo, dk.39 Çağrı (pen) (K.Kaymaklı)

 

Yalova’nın cezası nedeni ile Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadında oynanan karşılaşmada gülen taraf deplasman ekibi Küçük Kaymaklı oldu.

Dk.10 Bu dakikada gelişen Yalova atağında Mahmut’un pasında Israel topla birlikte K.Kaymaklı yarı alanından ceza alanına kadar girdi. Rakiplerinin müdahalesi olmayınca kendisinin yarattığı pozisyonla topu ağlara yollayarak Yalova’yı 1-0 öne geçirdi.

Dk.16 K.Kaymaklı bu dakikada skora dengeyi getiren golü buldu. Sağ taraftan Çağrı’nın ortasında Odo önce topu kontrol etti, sonrasında düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak skoru 1-1 yapan golü attı.


Dk.25 Çağlar’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan David pas vermek yerine kaleye vurmayı deneyince kaleci Ali zamanında kalesini terk ederek rakibine gol şansı tanımadı.

Dk. 37 K.Kaymaklı’dan Remzi rakip ceza alanı içinde müsait pozisyondaki Amani’yi gördü.  Bu futbolcunun mesafeden vuruşunda top defans oyuncularından döndü. Defans topu uzaklaştırdı.

Dk.39 K.Kaymaklı oyuncusu Çağrı sağ taraftan çalımlarla Yalova ceza alanına girdi. Erdinç’in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı yine Çağrı kullandı ve K.Kaymaklı’yı 2-1 öne geçirdi.


Dk. 59 Öne geçen K.Kaymaklı ataklarını da sıklaştırdı. Remzi’nin sağdan güzel ortasında Amani’nin kafa ile indirdiği topu Odo boş kaleye yollayarak takımını 2 farklı öne geçiren golü attı. Yalova 1 K.Kaymaklı 3

Dk.72 K.kaymaklıdan Taner’in sol taraftan son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topa Remzi’den önce ayak koyan Neval tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk.85 Neval’ın soldan ortasında A.Özbahar’ın kafa vuruşu kaleciden döndü. Dönen topa tekrar vurmak isteyen A.Öbahar Bahadır tarafından düşürüldü. Bu hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. A.Özbahar’ın vuruşunda kaleci Ali başarılı oldu ve rakibine gol şansı tanımadı ve maç da bu skorla sona erdi.

A-2 gençler maçını K.Kaymaklı gençleri 2-0 kazandı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75