banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest “SERMAYE“ yaptı..!(3-0)
banner98




 Lige Mağusa Türk Gücü galibiyeti ile başlayan fakat son 3 haftada sadece 1 puan toplayabilen başkentin yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı, 5.hafta karşılaşmasında konuk ettiği Cihangir’i rahat geçti. Konuk ekip Cihangir’i orta sahada kilitleyen forest, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak haftayı 3 puanla tamamladı.


Karşılaşmaya konuk ekip Cihangir daha iyi başladı. İlk dakikalarda top Kaymaklı yarı sahasında daha çok oynandı ancak ev sahibi ekip kısa süre sonra oyunda dengeyi kurdu ve ilk devrede bulduğu 2 golle devreyi 2-0 önde kapamayı başardı. İlk golde Cihangir takımının hakem Mehmet Malek’e topun çizgiyi geçmediğine dair itirazları oldu ancak yan hakem gol kararını verince Kaymaklı 1-0 öne geçti. Daha sonra Cihangir kaptanı Fırat’ın takım arkadaşlarına olan sitemiyle topu kendi yarı sahasına doğru sinirli bir şekilde vurması sonucu, Kaymaklı’nın yabancı oyuncusu Zokou topu kaptı ve genç futbolcu Remzi’ye yaptığı asistle Kaymaklı 38’de skoru 2-0 yaptı. Cihangir teknik patronu Mehmet Ali Özgürgün, bu hareketinden dolayı Fırat’ı oyundan aldı.



İlk devre bu skorla tamamlandı. İkinci devreye hızlı başlayan K.Kaymaklı oldu. 49.dakikada Zokou-Mustafa Yaşınses işbirliğinde 3.gol geldi. Bu dakikada Mustafa Yaşınses’in güzel ara pasında Zokou tek ve klas bir vuruşla farkı 3’e çıkardı ve takımını da rahatlattı. Skor 3-0’a geldikten sonra Cihangir oyundan düştü, Kaymaklı farkı 5’, 6’ya çıkaracak pozisyonlar da buldu ancak karşılaşma 3-0 sona erdi ve yeşil siyahlılar iyi bir oyun oynayarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve toparlanacaklarının sinyalini verdi.


Yer : Lefkoşa Şht.Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler : Mehmet Malek, Turgay Misk, Hakan Gök, Hüseyin Özkan

Küçük Kaymaklı : Hasan Piro, Şevket, Taner, Bahadır, Mehmet Kaygısız, Hüseyin Adal, Bayram(Tuğrul), Ahmet Can(Mustafa Arnavut), Remzi, Mustafa Yaşınses(İlksen), Zokou

Cihangir : Özgür Ruso, Burak, Ertan, Fırat(Seyhan), Mete, Hasan Yaşınses, İsmet, Mikail(Taner), Umut, İrfan, Amadou

Sarı Kartlar : Hüseyin Adal(K.Kaymaklı), Özgür Ruso, Umut Göktaş(Cihangir)

Goller : 36’Burak(KK), 39’Remzi ve 49’Zokou(K.Kaymaklı)

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75