banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest, Kartal avladı..! (4-2)
banner98





Haftanın en önemli maçında gülen taraf Küçük Kaymaklı oldu. Yeşil siyahlılar, sahasında konuk ettiği Yenicami’yi 4-2’lik skorla geçerek haftayı 3 puanla tamamladı.



Maça ilgi büyüktü. Küçük Kaymaklı ve Yenicami taraftarları Ruso Stadı’ndaki mücadelede takımlarını yalnız bırakmayarak tribünlerdeki yerini aldı.


Küçük Kaymaklı, bu galibiyetle hem derbi mutluluğu, hem de liderlik mutluluğu yaşadı. Yeşil siyahlılar, maç fazlası ile 15 puanla liderlik koltuğuna oturdu.


Saygı duruşu yapıldı

KK-YAK karşılaşması öncesinde dün sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.


Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadyumu

Hakemler: Mehmet Malek, Şakir Azizoğlu, Mehmet Ekşici, Turgay Misk

Küçük Kaymaklı: Ali Duvarcı, Mehmet Kaygısız, Turgut Kaan, Berkem, Çağrı, Bayram(74’Hüseyin Adal), Mustafa Yaşınses (28’Emmanuel), Uğur, Massa(67’Remzi), Hüseyin Sadıklar, Mamut

Yenicami: Ozan, Eray, Ömer, Emin, Salih, Ünal, Mehmet Göktaş, Mehmet Altın(89’Hasan), Tansel, John Ebuka, John Okoli

Goller: 38’Massa, 44’(P) Uğur Gök, 45’Bayram Anday, 90+4’Mamut (Küçük Kaymaklı), 48’John Okoli, 73’John Ebuka (Yenicami)



Maçtan Notlar

5.dakikada Tansel’in vuruşunda kaleci Ali Duvarcı başarılı bir hamle ile golü engelledi.



36.dakikada Emmanuel’in frikik vuruşunda top üst direkten döndü.



38.dakikada soldan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Uğur Gök’ün güzel ortasına Massa güzel bir kafa vuruşu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi (K.Kaymaklı 1-0 Yenicami).



44.dakikada sağdan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Tansel’in Hüseyin Sadıklar’a müdahalesi sonrasında orta hakem Mehmet Malek penaltı noktasını gösterdi.



Atışı kullanan Uğur, skoru 2-0’a taşıdı (K.Kaymaklı 2-0 Yenicami).



45.dakikada Bayram’ın kullandığı köşe atışında genç kaleci Ozan, topu elinden kaçırınca skor 3-0 oldu (K.Kaymaklı 3-0 Yenicami).


İlk devreyi Küçük Kaymaklı 3-0 önde tamamladı.



İkinci devreye Yenicami golle başladı. 48.dakikada kullanılan köşe atışında arka direkte John Okoli güzel bir vuruşla skoru 3-1’e getirdi (K.Kaymaklı 3-1 Yenicami).



51.dakikada Tansel’in vuruşu az farkla dışarıya gitti.



73.dakikada organize gelişen YAK atağında Salih’in içeriye kestiği topta John Ebuka topu filelere göndererek farkı 1’e indirdi (K.Kaymaklı 3-2 Yenicami)



80.dakikada Mamut’un pasında Remzi’nin vuruşunu Ozan önledi.



84.dakikada Uğur, Ömer’den sıyrıldı, vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.



87.dakikada güzel paslaşmalarla ceza sahasına giren Küçük Kaymaklı’da Mamut’un vuruşu yan ağlarda kaldı.



90+4.dakikada Uğur-Berkem paslaşmasında Mamut kaleci Ozan’ı da çalımlayarak topu filelere gönderdi (K.Kaymaklı 4-2 Yenicami).



Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Küçük Kaymaklı ligin 7.haftasında konuk ettiği Yenicami’yi 4-2 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75