banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest, Gönyeli’yi Çelmeledi..! (1-1)
banner98

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Osman Özpaşa, Hüseyin Özaşık, Fatih Bardakçıoğlu

GÖNYELİ: Kemal, Menteş, Eray, Talat, İbrahim (Serkan dk.68) Charles, Raif, Christian, Süleyman (Kemal dk.86) Sabri (Kahraman dk.58) J.Okoli

K.KAYMAKLI: Raif, Bahadır, Ramadan (Erdoğan dk.62) Ousmane, Taner, H.Adal, Osman, Yağış (Berkem dk 72) Rifat, Celal, Mehmet (Paol Asane)

GOLLER: Dk. 45+2 Mehmet (K.Kaymaklı), Dk. 45+3 Sabri (Gönyeli)

18. dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Rifat sol taraftan iyi bir orta yaptı. Tanerin şutunda Charles topu elleyince hakem penaltı noktasını gösterdi. H.Adal’ın kullandığı penaltıda kaleci Kemal rakibine gol şansı tanımadı.

26. dakikadaki Gönyeli rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Talat’ın direkt kaleye vuruşunda defanstan seken topa J.Okoli vurdu defans topu kornere attı. Kornerden gelen topa yine J.Okoli vurdu ancak top az farkla üstten dışarı gitti.

45+2’nci dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Ramadan’ın kafa ile indirdiği topu Mehmet ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

45+3’ncü dakikada gelişen Gönyeli atağında K.Kaymaklı defansından Rifat’ın ıskaladığı topu alan Sabri düzgün bir vuruşla topu filelere gönderince ilk yarının da skoru belli olmuş oldu. 1-1

49. dakikada Gönyeli Sabri’ye yapılan faul sonrasında İbrahim’in şutunda defans topu uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan J.Okoli’nin topu üstten auta attı.

69. dakikadaki Gönyeli atağında J.Okoli rakip futbolcuları ceza alanı içinde ipe dizer gibi geçtikten sonra kötü bir vuruş yaptı ve topu farklı şekilde dışarı attı.

79. dakikada ani gelişen K.Kaymaklı atağında Murat’ın pasında kaleciyi de geçen Paol Asane’nin çarpraz pozisyondaki vuruşunda topu dışarı attı.

90+2’nci dakikada gelişen Gönyeli atağında J.Okoli’nin pasında Kahraman’dan önce topa sahip olan kaleci Raif takımı adına mutlak bir golü önlemiş oldu.

Fotolar: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75