banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FOREST, finale göz kırptı..! (2-1)
banner98

 








Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Mehmet Malek, Mehmet Ekşici, Hakan Ünal, Hakan Muhtaroğlu

Küçük Kaymaklı: Hasan Piro, Mehmet Kaygısız, Bahadır, Bayram, Neval, Ahmet Zaifoğlu (90’Yusuf Palaz), Remzi, Shoko, İbrahim Çıdamlı, Ahmet Can (83’Hüseyin Adal), Zokou

Gaü Çetinkaya: Ali Duvarcı, Çağrı, Sercan, Kadir, Serkan, Erdinç, Serhan, Doğukan (79’Tansel), Sabri (71’Erhan), Eko, David

Sarı Kartlar: Bahadır ve İbrahim Çıdamlı (KK), Erdinç ve Kadir (GAÜ ÇTSK)

Goller: 13’(P) Zokou, 42’Ahmet Can Tokmak (KK), 35’David (Çetinkaya)

 

Kıbrıs Kupası yarı final 1.maçında başkentin iki ekibi Küçük Kaymaklı ile Gaü Çetinkaya kozlarını Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda paylaştı. Dolu tribünler ve güzel bir havada oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanarak final için avantaj yakaladı.

11.dakikada gelişen Çetinkaya atağında Eko’nun vuruşu direkten döndü.


13.dakikada gelişen Küçük Kaymaklı atağında İbrahim Çıdamlı, Serkan tarafından düşürülünce orta hakem Mehmet Malek penaltı noktasını gösterdi. Topun başında gelen Samuel Zokou, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

17.dakikada Küçük Kaymaklı atağında Neval’ın sert şutu az farkla dışarıya gitti.


23.dakikada Küçük Kaymaklı ikinci gole çok yaklaştı. Bu dakikada defans arkasına sarkan Remzi’nin Shoko’ya çıkardığı topa son anda Çetinkaya müdafaası müdahale edince yeşil siyahlılar ikinci golden oldu.

 26.dakikada Erdinç’in kullandığı serbest vuruş Hasan Piro’da kaldı.


35.dakikada skora denge geldi. Bu dakikada Eko’nun sağdan pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sabri’nin vuruşu Hasan Piro’da kaldı, dönen topa David vurdu, top önce direğe ardından ise ağlara gitti ve skor 1-1 oldu.

37.dakikada Küçük Kaymaklı atağında Remzi’nin kafa ile aşırdığı topa Zokou hareketlendi. Golcü oyuncunun sert vuruşu üstten az farkla dışarıya gidince yeşil siyahlılar mutlak golden oldu.


42.dakikada gol geldi. Bu dakikada Zokou’nun pasına tek ve güzel bir vuruş yapan Ahmet Can takımını 2-1 öne geçirdi.

45.dakikada Çağrı’nın uzaktan güzel vuruşu az farkla dışarıya gitti. İlk devre Küçük Kaymaklı’nın 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.


62.dakikada Çetinkaya atağında Erdinç’in pasında Sabri uygun pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

 71.dakikada Çetinkaya atağında Sercan’ın mükemmel vuruşu direkte patladı.


76.dakikada oluşan karambolde Serhan iyi vuramadı ve top Hasan Piro’da kaldı.

82.dakikada Küçük Kaymaklı 3.gole çok yaklaştı. Bu dakikada oluşan kontratakta sağdan Neval’ın yerden pasında arka direkte bomboş pozisyonda topla buluşan Bayram’ın vuruşunu kaleci Ali Duvarcı çıkardı, dönen topa Bayram yine sert vurdu, bu kez ise Çetinkaya savunması topu çizgi üzerinde uzaklaştırdı.


Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Küçük Kaymaklı, konuk ettiği ezeli rakibi Çetinkaya’yı 2-1 mağlup ederek final için avantaj yakaladı. Ayrıca maç sonunda iki takım taraftarları arasında kısa bir gerginlik yaşandı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75