banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest Can Kazanıyor, Binatlı Can Çekişiyor..! (1-3)
banner98

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Ahmet Özkurtuluş, Yusuf Bakar

Binatlı: Salih, H.Taşçı, Muammer, Sertaç, Burak, Victory, Sergio (56.Dk Mustafa) Vinicyus, Hasan (44.Dk Abdullah) Zihni, Alaeddin

K.Kaymaklı: Efe, Berkem, Sena, Bahadır, Muhammed (90+2.Dk Emre) H.Adal, Tamen, Taner (86.Dk Mehmet)Sercan, M. Göçben (69.Dk Asare)E.J.Bello

Goller: 14.Dk Burak (Binatlı) 45+2.Dk Muhammed, 59.Dk. Bahadır (P), 83.Dk Tamen (K.Kaymaklı)

11. dakikada gelişen Binatlı atağında Victory ceza alanına girdi müsait pozisyonda olmasına rağmen topu dışarı attı.

17. dakikada Muammer’in kullandığı kornerde ceza alanı içinde topun gelişine bekletmeden vuran Burak Binatlı’yı 1-0 öne geçirdi.

19. dakikada Binatlı’dan Victory’nin sağdan ortasında Vinicyus’un röveşatasında top yan direkten döndü, defans uzaklaştırdı.

29. dakikadaki K.kaymaklı atağında M. Göçben’in ceza alanı dışından sert vuruşunda kaleci Salih son anda topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı.

45+2’nci dakikada gelişen Binatlı atağında rakip ceza alanı içinde Burak ve Vinicyus rakip takımı az adamla yakaladı. Boş pozisyonda olmalarına rağmen önce Vinicyus topa vurmadı, Burak’a verdiği topu Burak da kaleye vurmayınca defans topu uzaklaştırdı. Uzaklaştırılan topta Muhammed rakip ceza alanı dışından mükemmel vurdu ve K.Kaymaklı adına skoru 1-1 yaptı.

59. dakikada Binatlı atağa çıkmak isterken topu bir türlü uzaklaştıramadı. Ceza alanına verilen geri pasında H.Taşçı arkasındaki rakibi M.Göçben’i göremedi. Topu uzaklaştırmak isterken topa kendinden önce müdahale eden rakibine müdahale edince hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Bahadır K.Kaymaklı’yı 2-1 öne geçirdi.

67. dakikada Binatlı rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Burak’ın vuruşunda köşeden ağlara gitmekte olan topu Emre mükemmel bir refleksle kornere attı.

77. dakikadaki atakta sağdan Vinicrus iyi bir orta yaptı. Burak’ın kafa vuruşunda top ağlara gitmek üzereyken günün en başarılı adamı genç kaleci Emre bir kez daha mükemmel uzandı ve topu kornere atarak rakibine beraberlik şansı tanımadı.

83. dakikada fark 2’ye çıktı. Ani gelişen atakta K.Kaymaklı rakibini az adamla yakaladı. Paul aldığı topa ceza alanına girerken sert vurdu, fakat top üst direkten döndü. Dönen topa isabetli vuran Tamen K.Kaymaklı’yı deplasmanda 3-1 öne geçiren golü attı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75