banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...Vadili Başkanından Hakem Özkan’a Kıck Boks..!
banner98
 



        Vadili’de oynanan karşılaşmada yaşanan hakem darp’ı güne damga vurdu. Geçen hafta yine Ortaköy maçında Ortaköy teknik adamı tarafından hakem darp edilirken dünde yine Ortaköy maçında bu kez Vadili Başkanı tarafından hakem darp edildi.


Vadili-Ortaköy karşılaşmasının 90.dakikasında Vadili 2-1 önde iken Ortaköy lehine penaltı veren hakem Hüseyin Özkan bu dakikada tribünlerden atlayarak sahaya giren Vadili başkanı İsmail Özer tarafından arkası dönük olduğu bir pozisyonda vahşice darp edildi.



Kulağına ve başına darbe alan genç hakem Hüseyin Özkan kendini kaybederken karşılaşma bu dakikada tatil edildi. Hakem Hüseyin Özkan başkan İsmail Özer’den şikayetçi olurken Özer Polis tarafından içeri alındı. Bu davranış ülke spor gündeminde şiddetle kınanırken bunu özellikle bir başkanın yapması büyük tepki gördü. 


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75