banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞŞŞ....Yıldızlar, Ozanköy’den VAZ MI GEÇİYOR..?
banner98

 




Geçtiğimiz haftalarda Ozanköy’ün yüksek bedel karşılığına kadrosuna kattığı Hüseyin Sadıklar, Erbay Bertiz ve Salih Güvensoy transferlerinde belirsizlik sürüyor. Ozanköy’ün ana sponsorluğunu üstlenen Veysel Şahin’in adaya henüz gelmediği bilgisi edinilirken, oyuncuların henüz imza atmadığı ve bu durumun sürmesi halinde gelen diğer transfer tekliflerini değerlendireceği öğrenildi. 3 ismin de bu belirsizlikten dolayı kafasının bulandığı ve Ozanköy’e 1 hafta süre verdikten sonra ne yapacakları konusunda karar verecekleri öğrenildi.

Erbay’a renktaşlar kancası

Ozanköy’ün Yenicami’den transfer ettiği deneyimli savunma oyuncusu Erbay Bertiz için Binatlı’nın ve Mağusa Türk Gücü’nün devreye girdiği ve yıldız ismi kadroya katmak için kolları sıvadığı bilgisi edinildi.

Başkent ekipleri Çiko için devrede

Ozanköy’ün Doğan Türk Birliği’nden renklerine bağladığı sol kanat oyuncusu Salih Güvensoy için başkent ekiplerinden Küçük Kaymaklı ve GAÜ Çetinkaya’nın harekete geçtiği ve oyuncuyu kadroya katmak istediği öğrenildi. Küçük Kaymaklı’nın, bu transferde sarı kırmızılılara oranla bir adım önde olduğu edinilen bilgiler arasında.

GAÜ Çetinkaya ve MTG’den Sadıklar hamlesi

Ozanköy’ün Yenicami’den kadrosuna kattığı kaptan ve sağ kanat oyuncusu Hüseyin Sadıklar için başkentten GAÜ Çetinkaya ve Mağusa Türk Gücü’nün devreye girdiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun kafasının bulanık olduğu ve bu teklifleri değerlendirebileceği edinilen bilgiler arasında.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75