banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞŞ...İşte o an..! Derbide verilmeyen gol..!
banner98

 




          Şampiyonluk mücadelesi veren ve 42 puanla liderlik koltuğunda bulunan Lefkoşa temsilcisi Gaü Çetinkaya’nın çıkışına komşusu Küçük Kaymaklı son verdi. Cihangir Stadı’nda oynanan ve 2-2’lik eşitlikle sona eren karşılaşmada maç sonunda istenmeyen olaylar da yaşanırken, en çok konuşulan konu ise Küçük Kaymaklı takımının verilmeyen bariz golü oldu.


Karşılaşmanın 31.dakikasında Zokou’nun düşürülmesi ile birlikte sağ yay üzerinde kazanılan Çift vuruşu İbrahim Çıdamlı kullandı. Top önce kaleci Ali Duvarcı’nın sol eline, ardından ise direğe temas etti ve daha sonra çizgiyi geçti. Bulundukları yerden dolayı hiçbir hakem de pozisyonu göremedi ve kaleci Ali Duvarcı’nın topu alması ile birlikte oyuna devam edildi. Bu önemli dakikadan sonra Küçük Kaymaklı futbolcuları ve taraftarları orta hakem Osman Özpaşa’ya büyük itirazlarda bulunsa da sonuca etki etmedi ve yeşil siyahlıların golü kaynamış oldu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75