banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞŞ....! Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..!
banner98



Transferi yılan hikayesine dönen Remzi Betmezoğlu için son karar alındı. Transfer sürecinin başlaması ile birlikte Merit Alsancak Yeşilova ve T.Ocağı takımlarının transfer etmek istediği ve Merit Alsancak Yeşilova’dan başka takımda oynamam açıklaması yapan genç golcü Remzi Betmezoğlu, uzun süren uğraşların ardından bugün T.Ocağı ile anlaşmaya vardı ve KAOS sona erdi.


İlk olarak K.Kaymaklı ile Merit Alsancak Yeşilova’nın anlaşması ile yeşil beyazlı takımla anlaşan genç golcü daha sonra K.Kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu’nun bonservisini Türk Ocağı’na vermesi ile işler karışmıştı. Remzi, Yeşilova’da oynamak istediğini ve gerekirse 2 yıl futbol oynamayacağını açıklamıştı.


Bugün araya giren hatırı sayılır kişilerin Merit Alsancak Yeşilova başkanı Redif Nurel ile görüşerek oyuncunun futboldan kopmaması için genç golcüye izin vermesini istedi ve Nurel’de büyüklük göstererek transferden vazgeçerek Remzi’ye Türk Ocağına gitme izni verdi. Böylece genç golcü de sözünü çiğnemeden futbol oynamak için bugün Türk Ocağı ile görüşerek anlaşmaya vardı. Remzi yarın sabah yeni kulübüne imza atacak.


Genç golcü Merit Alsancak Yeşilova başkanı Redif Nurel’e çok teşekkür ederek böyle bir insanı tanıdığı için bir kez daha mutlu olduğunu ve Yeşilova’ya başarılar dilediğini açıkladı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75