banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...FLAŞŞŞ...FLAŞŞ...Yenicami Akademi'de deprem..!
banner98

 





          Yenicami’de yaşanan bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar sonrasında yönetimle ters düşen genç ve başarılı teknik adam Emre Perçinci’nin görevden alınması kararı çıkarken yapılan karşılıklı görüşme sonrası anlaşılarak yollar ayrıldı. Diğer yandan  A2 takımı teknik direktörü Burcan Cantaş'ın da görevinden alındığı ve yerine geçen yılın A2 teknik direktörü Çağan Çerkez'in getirildiği öğrenildi.

6 yıl önce kurulan ve alt yapıda düzenlenen turnuvalara adeta ambargo koyarak bir sürü şampiyonluklar kazanan Yenicami Spor Akademisi'nde bugün itibariyle görev değişiklikleri meydana geldi.

Akademinin kurucularından olan ve geçtiğimiz yıl YAK A takımını da çalıştıran Emre Perçinci görevinden ayrılırken, şu an A2 takımı teknik direktörü Burcan Cantaş da görevinden ayrıldı. A2 takımının yeni çalıştırıcısı Çağan Çerkez oldu.



Perçinci veda mesajı yayınladı

Yenicami’de görevinden alınan Emre Perçinci, sosyal medya vasıtası ile resmi Facebook hesabından veda mesajı yayınladı. Defteri kapatma zamanı geldi. Acısı, tatlısı, stresi, huzuru, hüznünü yaşadığım ve mutluluk dolu 6 yılımın geçtiği her kategorisinde görev yaptığım, beni Emre Perçinci yapan kulübüme bugün itibariyle veda etmem gerekti. Benimle gününü gün eden çalışma arkadaşlarıma, değerimi artıran rakiplerime, oyuncularıma, güvenip çocuklarını teslim eden ailelere, yönetici, başkan ve taraftarlara sonsuz teşekkür ederim.

 

Haber : Necmi Usal

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75