banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Forest
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ..! Uçkan'dan Dev Başarı... Meksika Futbol Ligi Sorumlusu Oldu..!
banner98

Ülkemizin gururu Aysel Uçkan, büyük adımlar atmaya devam ediyor.

Okuduğu okul sonrası basamakları hızla tırmanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı kızımız önce Galatasaray'da alt yapıda göreve başlayarak adını duyurdu.

Daha sonra Galatasaray’da Fatih Terim’in ekibine giren Uçkan hızla basamakları tırmanırken Galatasaray’da görev süresi dolması sonrası oradan ayrıldı ve kısa bir süre dinlendikten sonra İspanya’nın yolunu tuttu.

6 ay gibi kısa bir sürede İspanyolca öğrenen Aysel Uçkan bu kez Dünya devi Barcelona'da göreve başladı.

Barcelona ile anlaşması KKTC’de olduğu gibi Türkiye ve Dünyada da büyük yankı uyandırırken başarılı isim gururumuz Aysel başarılarına ve tırmanmaya devam ediyor.

Kıbrıslı Türk Spor Bilimci Aysel Uçkan kısa bir süre önce yeni bir göreve atandı.

Barça, Meksika Federasyonu ve Realtrack sirketi (Barcelona’nın da kullandığı GPS teknolojileri şirketi) ortak bir projesi olan görevlendirmede Aysel Uçkan’a çok büyük görevler verdildi.

Aysel Uçkan, Meksika Kadın Futbol Ligi'nin sorumlusu olurken, Meksika La Liga, 2.Lig, Kadın Ligi ve Milli takımının da Teknolojik Proje Gelişiminin başına getirildi.

Uçkan bunun yanında Barcelona projelerinde çalışmaya da devam edecek.

Yapılan anlaşmada Uçkan'ın Meksika futboluna Barcelona sistemini yerleştirmesini ve oraya uyarlayıp yeni projeler geliştirmesini istediler. Aysel Uçkan, yakın tarihte Meksika'ya taşınacak.

(ÖZEL HABER)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75