banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ... Topaloğlu’na tarihi ceza..!
banner98





 
Topaloğlu’na 1 yıl ceza

Disiplin Kurulu Yeni Boğaziçi – Gençler Birliği maçıyla ilgili Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu’na gerek talimatlara uymaması gerekse basına yaptığı açıklamalardan dolayı toplam 370 gün hak mahrumiyeti verdi.

İskele camiası bu ceza sonrası ayaklanırken Futbol Federasyonunu protesto etmek için çalışmalar başlattı. Sanal ortamdan öfke saçan İskele camiası verilen bu cezayı çok ağır ve haksız bulurken yasal yollardan da hakkını aramak için bugün çalışma başlatma kararı aldı.

Aynı karşılaşmada oyun alanından ihraç edilen Gençler Birliği yöneticisi Erhan Dağgül’e ise 60 gün süre ile hak mahrumiyeti cezası verdi.

 

Hamitköy’e puan eksiltme cezası

K-Pet Birinci Ligi’nde hafta sonu oynanan Hamitköy – Karşıyaka maçında ise Hamitköy takımının 1994 ve sonrası doğumlu 3 futbolcunun veya birinin müsabakada 45 dakika süreyle görev almamasından dolayı bir puan eksiltilmesine karar verdi.

 

Kararlar şöyle açıklandı;

KTFF Disipli Kurulu yaptığı toplantıda, Müsabaka hakemine saldırıda bulunarak göğsüyle vurmak suretiyle hakemi darp ettiği ve hakemlere yönelik ağır hakaret ve küfürlerin yanı sıra, tehditlerde bulunduğu ve müsabaka tamamlandıktan sonra benzeri fiillerine ve tehditlerine devam ettiği raporlardan tespit edilen L.Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu’na ilgili talimat maddeleri gereği 325 gün, müsabakadan sonra bağlandığı radyo programındaki sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeni ile 45 gün sure ile toplam 370 gün süreyle soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir denildi.

Disiplin kurulu ayrıca yine G.Birliği yöneticisi Erhan Dağgül’e, müsabaka hakemlerine yönelik ağır hakaret ve küfürleri nedeni ile 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Ayrıca Kurul, Karşıyaka antrenörü Yusuf Tek’e, müsabaka hakemlerine yönelik ağır hakaret ve küfürleri nedeni ile yedek kulübesinden ihraç edilmesi nedeni ile 5 resmi maç ceza verdi. Hamitköy-Karşıyaka maçında Hamitköy’ün 01.01.1994 ve sonrası doğumlu 3 futbolcudan en az birinin veya 3’ünün toplam 45 dakika süre almadığına bulgu yapıldığından Hamitköy’ün 1 puan’ın silindiği açıklandı.

Disiplin Kurulu ayrıca Güzelyurt Zafer stadında oynanan K-Pet 2.Lig Doğancı S.K.-İskele TTSK müsabakasında rakibine yapmış olduğu şiddetli hareket nedeni ile oyundan ihraç edilmesini müteakip müsabaka hakemlerine ağır hakaret ve küfürlerde bulunduğu raporlardan tespit edilen Doğancı S.K. futbolcusu Erçin Karadayı’ya 6 resmi müsabakada men cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir denildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75