banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Korbay Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ…. SON DAKİKA….Dev takas gerçekleşti..!
banner98

 




            Dün gece geç saatlerde bir araya gelen Küçük Kaymaklı Başkanı Hasan Tosunoğlu ve GAÜ Çetinkaya Başkanı Asım Vehbi, takas transferde anlaşmaya vardılar. Bir süredir Türk Ocağı ve Lefke’nin kadrosuna katmak istediği ve yeşil siyahlılarda kadroda düşünülmeyen kaleci Hasan Piro’yu başkentin bir diğer ekibi GAÜ Çetinkaya kadrosuna katmak için anlaşmaya vardı. Hasan Piro’nun yanı sıra savunmasını da Bilal Ceylan ile güçlendiren efsane, bu 2 önemli ismin karşılığında Küçük Kaymaklı’ya Esin Sonay’ı verdi.


 Dün akşam geç saatlerde biten görüşme sonrası Esin ile masaya oturan Tosunoğlu yıldız golcü ile anlaşırken oyuncunun iş isteğine de olumlu cevap verdi. Masadan anlaşarak kalkan taraflar az sonra yeniden bir araya gelerek imza işlemini gerçekleştirecekler. GAÜ Çetinkaya cephesi ise henüz Hasan Piro ve Bilal ile henüz görüşme gerçekleştirmedi. Sarı kırmızılılar bu oyuncular ile görüşüp anlaşmaya çalışacaklar ve transfer resmileşecek. 

 Transferin bugün öğlene kadar resmilik kazandırılması beklenirken, Esin'in bugün idmana çıkacağı bilgisi edinildi.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75