banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ…! Ocak’tan EBOUE BOMBASI..!
banner98

 



            Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı, bombayı patlatıyor. Sarı siyahlılar Menajer Tekin Birinci aracılığı ile bir dönem Galatasaray’da da forma giyen ve müthiş bit kariyere sahip olan Emmanuel Eboue’yi yarın adaya getiriyor. Yapılan görüşmeler sonrasında Tekin Birinci, Eboue’yi adaya getirme konusunda ikna etti.

Merit Alsancak Yeşilova’ya Lua Lua’yı getiren Birinci, şimdi de Emmanuel Eboue’yi adaya getirecek. Kariyerinde Arsenal, Galatasaray ve Sunderland gibi büyük kulüplerde top koşturan 34 yaşındaki Eboue, yarın ülkemize gelip TOL yönetimi ile masaya oturacak.


Anlaşma sağlanması halinde Fildişi Sahili’li oyuncu Emmanuel Eboue, Türk Ocağı’na transfer olacak. Türk Ocağı’nın bu transfer gerçekleşmesi halinde Rum Kalecisi Andreu Matheuo’dan vazgeçeceği ve kaleyi Çetinkaya’dan transfer edilen Zeki’ye teslim edeceği öğrenildi.

Türk Ocağı’nda böylece 3 yabancı oyuncu James, Peter ve Eboue olurken Justice’de yerli statüsü ile forma giymeye devam edecek.

 

ÖZEL HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75