banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...! Küçük Kaymaklı’da Kaleci Raif Bıraktı..!
banner98

Başarılı kaleci Raif Pehlivan az önce yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

Sezon başında transfer olduğum Küçük Kaymaklı’nın geçirdiği zor zamanlarda görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım ancak bugün itibari ile bu sezon için futbola ara verme kararı aldım.

Bu kararı 4 gün önce almama rağmen çok sevdiğim Akay Asina abimin telkinleri doğrultusunda bugünü bekledim.

Yönetim ve takım arkadaşlarımla dostluk ve birlik içinde güzel zamanlar geçirdik. Forma giydiğim süre zarfında hiçbir fedakarlıktan kaçmadan 2. Yarının kupa dahil 6 maçında, maçlar öncesi hatta antrenman öncesi iğne olarak sahaya çıktım ve giymiş olduğum formanın hakkını vermeye çalıştım.

Kendime göre sebeplerimden dolayı bu kararı aldığımı belirterek, kalbim takım arkadaşlarımla birlikte olacak. Hepsine başarılar dilerim.


Gün doğmadan neler doğar...

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75