banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...! KKTC’li Futbolcu Türkiye A Milli Takımına Seçildi..!
banner98
 



Kireçburnu Kadın Futbol Takımının başarılı oyuncularından Dilek Özbiler’e Türkiye Kadın Futbol A Milli takımından davet geldi.

 

Kadın A Milli Takımının 2 – 8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceği kamp dâhilinde Estonya Kadın A Milli Takımı ile iki hazırlık müsabakası yapacak.

 

Futbola Akdeniz Spor Birliği Kadın Futbol Takımında başlayan KKTC doğumlu Dilek Özbiler daha sonra Türkiye Kadınlar 1.Lig takımlarından Adana İdman yurdu ve  Samsun İlk Adım takımında top oynadı.

 

Bu sezon 2.devresinde yine 1.Lig takımlarından Kireçburnu Kadın Futbol takımına transfer olan Özbiler büyük bir başarı göstererek Milli Takıma seçildi . Bu sezon iyi bir performans göstererek ve bu performansla beraber Millli takıma davet edilen KKTC’li oyuncumuz gururumuz olurken bu alanda bir ilk olmayı da başardı.

 

Bu konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Dilek Özbiler, futbola başlamasına yardımcı olan Serhat Deniz’e üzerimde emeği geçen ve antrenmanları beraber yaptığı Taner Taşdemir’e teşekkür ederken KKTC’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ve Milli takıma seçilmekle gurur duyduğunu belirti. Özbiler daha da başarılı olmak için çalışmalarına aynı şekilde devam edeceğini belirtti.

 

 TFF Sitesinin Açıklaması Şöyle ;     

 

Kadın A Milli Takımımızın, Estonya ile İstanbul'da oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Kadın A Milliler, 2 Nisan 2018 Pazartesi günü Beykoz-Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecek ve çalışmalarını burada sürdürecek.

Kadın A Milli Takımı, 4 ve 7 Nisan 2018 tarihlerinde Estonya Kadın A Milli Takımı ile TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde iki hazırlık maçı oynayacak.

Kadın A Milli Takımımızın Estonya maçları aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler:

Fatma Şahin (Konak Belediye Spor), Selda Akgöz (KDZ. Ereğli Belediye Spor)

Defans:

Berna Yeniçeri (Ataşehir Belediye Spor), Didem Karagenç (Beşiktaş A.Ş), Dilara Özlem Sucuoğlu (SV Meden 1912), Ebru Uzungüney (TSV Schoot Mainz), Fatma Işık (FV Löchgau), Şevval Alpavut (KDZ.Ereğli Belediye Spor)

Orta Saha:

Arzu Karabulut (Ataşehir Belediye Spor), Başak Gündoğdu (Beşiktaş A.Ş.), Busem Şeker (SV Henstedt Ulzburg), Çağla Korkmaz (TSV Schoot Mainz), Ebru Topçu (Ataşehir Belediye Spor), Ecem Cumert (Ataşehir Belediye Spor), Fatma Kara (Beşiktaş A.Ş.), Pakize Gözde Dökel (1.FFC Recklinghausen), Selen Altunkulak (FC Metz), Selin Dişli (Fortuna Köln), Sevgi Çınar (Ataşehir Belediye Spor)

Forvet:

Aycan Yanaç (FC Nürnberg), Melike Pekel (Paris Saint Germain-FC), Müzeyyen Dilek Özbiler (Kireçburnu Spor)

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

Teknik Direktör: Talat Tuncel

Maç Programı:

04.04.2018 - 16:00 / TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri / İstanbul

07.04.2018 - 13:00 / TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri / İstanbul

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75