banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ... İskele'den Beyazi bombası..!
banner98

 





          Bir süredir MTG'nin transfer listesinde yer alan Mormenekşe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Yusuf  Beyazi ve kulübü ile anlaşma sağladı.

Bu gece Mormenekşe yönetimi ile görüşen Gençler Birliği’nin önemli ismi Birol Şöför başarılı futbolcu için prensip anlaşmasına vardı.

Mormenekşe Kulübünde yapılan görüşmeye Gençler Birliği kulüp direktörü Birol Şöför ve Futbol Kordinatörü Erhan Dağgül katılırken Mormenkşe’den Tamer Zeden ve bazı yöneticiler yer aldı.

Bir saat kadar süren görüşme sonrası taraflar anlaşmaya varırken Yusuf Beyazi’nin yeniden yuvaya dönmesi konusunda el sıkışıldı.

 Devre arasında GAÜ Çetinkaya, MTG ve Dumlupınar'ın transfer listesinde yer alan Beyazi, 3 yılın ardından yarın oynanacak olan Cihangir maçında İskele forması giyecek. Kırmızı siyahlılar yaptığı bu transferle savunmasını daha da sağlama almış oldu.

Dün akşamdan beri yoğun bir görüşme temposuna giren Gençler Birliği’nin Başarılı Başkanı Mustafa Gülcan, tecrübeli yöneticisi Birol Şöfer ve Futbol Kordinatörü Erhan Dağgül önce Yusuf  ile anlaştı bugünde Mormenekşe ile işi bitirerek önemli bir transferi camiaya kazandırdı.

Transfer de yarın tecrübeli yönetici Birol Şöför ve Mormenekşe’nin önemli ismi Tamer Zeden yeniden bir araya gelerek transferi resmileştirecek.

 

Özel Haber: Necmi Usal 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75