banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...! Dum Dum’da Yasak Dinlemedi..!
banner98

Birçok kulübün dağda bayırda hatta sahalarda gizli antrenmanlara başladığı haberleri spor servisimize gelmeye devam ederken bugünde Dumlupınar takımı haber ağımıza takıldı.

Sarı kırmızılı ekibin gizli çekilen fotoğrafları spor servisine az önce ulaştırıldı.

Birinci Ligin güçlü ekiplerinden olan ve ikinci sırada yer alan Yonpaş Dumlupınar'ın iki gündür antrenmanlara başladığı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların Bedis Kros Alanında iki gündür çalışmalar yaptığı ve antrenmanlarına toplu şekilde start verdiği gelen bilgiler arasında.

Spor servisimize ulaştırılan fotoğraflarda kulübün malzemecisi Hüseyin Perali, oyuncular, kulübün arabası ve oyuncuların da arabaları görülürken, açma germe hareketlerinde ise oyuncuların sosyal mesafeyi korumadığı görülüyor.

Dumlupınar’ın kros alanında koşular yapılarak hazırlık sürecine start verildiği öğrenilirken 18 Mayıs’tan itibarende sahaya geçmeyi planladığı gelen bilgiler oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Dum Dumda Yasak Dinlemedi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75