banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ..! BAĞCIL’DAN ŞİKE İDDİASI..!
banner98

Bostancı Bağcıl Spor Kulübü Başkanı Hasan Besim, bugün KTFF’na giderek Düzkaya Teknik Direktörü Orçun Volkan’ı şike iddiası ile suçlayarak şikayette bulundu.

Ligde haftalar ilerledikçe stres artarken, istenmeyen olaylar da boy göstermeye başladı. Birinci Lig’de geçtiğimiz hafta oynanan B.Bağcıl-Düzkaya karşılaşmasının ardından istenmeyen olaylar su yüzüne çıktı.

Ligin ilk devresinde Karşıyaka’yı çalıştıran geçmiş sezonlarda da Bostancı Bağcıl teknik adamlığı yapan ancak şu an Düzkaya’nın başında görevde bulunan Orçun Volkan’ın maç öncesinde Bağcıl’ın yıldızı Justice Amenyaglo’ya mesaj göndermesi ve bu mesajların görüntülerine Arena Spor Kolik’in ulaşması gündeme bomba gibi düştü.

Orçun Volkan’ın Justice’ye para teklifinde bulunup, parayı yarı yarıya bölüşmek istediği mesajlarda iddia edilirken Bağcıl Başkanı Hasan Besim bugün Orçun Volkan ve Düzkaya takımı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bu konuda görüşlerine baş vurduğumuz Düzkaya teknik adamı Orçun Volkan şike teklifi olmadığını sadece şakalaşarak yazıştıklarını ve ilk mesajın Pazartesi Justıce’den geldiğini belirtti. Gelişmelerin bu noktaya getirilmesine üzüldüğünü belirten genç teknik adam o zaman yarın bende suç duyurusunda bulunacam dedi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75