banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞ GELİŞME…Ortalık karışacak..!
banner98
 



        Küçük Kaymaklı'nın, ikinci devrede Türk Ocağı'ndaki başarılı performansı ile maunacıların kupayı müzesine götürmesinde büyük pay sahibi olan Bostancı Bağcıl'ın genç yıldızı Justice Amenyaglo'yu renklerine bağladığı öğrenildi.


         Devre arasında Türk Ocağı'nın 50 Bin TL'ye kiralık olarak kadrosuna kattığı ve 01-20 Temmuz tarihleri arasında 40 Bin TL opsiyon vererek genç oyuncuyu tamamen kadrosuna katmayı planlayan Türk Ocağı'nda şok yaşanıyor.


Dün akşam bu konu ile ilgili yayınladığımız haberde Türk Ocağı opsiyon hakkını kullanarak anlaşmayı devreye koydu haberimiz üzerine yaşanan gelişme ülke sporuna bomba gibi düşecek.

Opsiyon hakkı Türk Ocağı’nda bulunan Türk Ocağına bu konuda imzalı belge veren Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim dün gece yıldız oyuncuyu bu kez Küçük Kaymaklı’ya kiralayarak kiralık bonservisini yeşil siyahlı kulübe verdi.

Dün gece geç saatlerde Küçük Kaymaklı Başkanı Hasan Tosunoğlu ile Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim'in bir araya gelerek bu transferi bitirdikleri öğrenildi.

Küçük Kaymaklı'nın Justice karşılığında Bostancı ekibine Ahmet Zaifoğlu ve de 2 oyuncu ile para vereceği edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan Türk Ocağı Başkanı Fahri Altınör'ün yurt dışında olduğu ve adaya ayak bastıktan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor

Diğer yandan sızan bilgilere göre Justice'nin de akşam Küçük Kaymaklı’ya imza atarak bir miktar para aldığı ve dün akşam 02.00 saatlerinde ülkesine tatil yapmaya gittiği de öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerine şimdi gözler Futbol Federasyonuna çevrilirken bu transfer perdesinin nasıl aralanacağı merakla bekleniyor.

 

ARENASPORKOLİK- ÖZEL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75