banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Korbay Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Final gibi maç…!
banner98

 



          K-Pet Süper Lig’in 16. haftasında lider Binatlı, onu 5 puan geriden takip eden ve 3. sırada yer alan GAÜ Çetinkaya’yı ağırlayacak.  Güzelyurt halkının karşılaşmaya büyük bir ilgi göstermesi ve Zafer Stadı’nın en kalabalık günlerinden birini yaşaması bekleniyor. Binatlı lehine yoğun bir seyirci baskısı olacağı kesin olsa da GAÜ Çetinkaya’da daha önce bu tip atmosferleri  birçok kez yaşamış kaleci Ali Duvarcı, Kadir Hakel, Serkan, Serhan, Erdinç Börekçi gibi tecrübeli oyuncular var.

          Binatlı’nın kazanması durumunda Çetinkaya’nın şampiyonluk umutlarının büyük oranda yara alacağı, Çetinkaya’nın kazanması durumunda ise daha güçlü bir şekilde yarışa dahil olacağı bir maç izleyeceğiz. Beraberlik  ise 2 takım için de çok kötü sonuç olmasa da farkı koruyacağı için biraz daha Binatlı’ya yatkın bir sonuç gibi duruyor. Karşılaşmanın orta hakemliğini Kerem Eran yapacak.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75