banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ferhat Oğlak’ın alın kemiği kırıldı..!
banner98

         




           1.ligde nadas tarlayı andıran sahada oynanan Göçmenköy-G.Gücü maçında, G.Gücü’nün iki önemli ismi hastanelik oldu.

Maçın 20.dakikası civarında saha zemininin azizliğine uğrayan ve topla diripling yaptığı sırada dizi dönen yıldız oyuncu Hakan Eminoğlu, sedye ile oyun alanının dışına alındıktan sonra özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre Hakan Eminoğlu’nun sol diz çapraz bağlarının koptuğu gelen bilgiler arasında.

Yine aynı maçın 38. dakikasında gelişen Göçmenköy atağında atılan uzun topa ceza alanı içerisinde topa yatarak müdahale eden kaleci Ferhat Oğlak’a, kayarak topa müdahale etmek isteyen Göçmenköy forveti Arda’nın dizi kaleci Ferhat Oğlak’ın alnına vurunca tecrübeli eldiven o anda bayıldı. Kaleci Ferhat’a anında müdahale eden sağlık görevlileri Ferhat’ı çağrılan ambulans ile derhal hastaneye kaldırdılar.

Alnında büyük bir şişlik oluşan Ferhat, hastanede çekilen tomografisi sonrası yapılan tetkiklerde alın kemiğinde kırık olduğu tespiti konuldu. Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde dün yapılan ameliyat ile alın bölgesinde çöken kemik düzeltildi yapılan müdahaleden sonra ortopedi servisine kaldırılan Ferhat’ın kontrol altında tutulduğu öğrenildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75