banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'nin Transferdeki Yeni Hedefi Bilal Budak..!
banner98

Fenerbahçe, yeni sezon için alt ligleri taramaya devam ediyor. Gölcükspor'dan İsmail Yüksek'i kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Bucaspor ile de Barış Sungur'un transferi için anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin sıradaki hedefi ise Manisaspor'da forma giyen 16 yaşındaki Bilal Budak. Sarı-lacivertliler, Bilal Budak için geçtiğimiz günlerde Ege ekibiyle temas kurmuş ancak sonuç alamamıştı.

Genç oyuncu için girişimlerini yoğunlaştıran Fenerbahçe'nin, Manisaspor ile yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Gelecek sezon takımın sportif direktörü olması beklenen Emre Belözoğlu'nun, Bilal Budak'ın transferiyle yakından ilgilendiği belirtildi.

16 yaşındaki genç yıldız adayı, bu sezon 21 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik bir katkı sağladı. Orta sahada forma giyen Bilal Budak'ın, Manisaspor ile Haziran 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75